Flæskesteg i Airfryer er en nem og hurtig måde at lave en lækker og saftig flæskesteg på. Stegning i to trin sikrer, at sværen bliver sprød, og at kødet ikke bliver tørt.
Steg flæskestegen i yderligere 10 minutter, eller indtil sværen er sprød.
Lad flæskestegen hvile i 10-15 minutter, inden den skæres ud.
Kernetemperatur 65-70°C
Noter
Tips:
Hvis du vil lave sovs, kan du hælde 1/2 dl vand i den nederste del af din Airfryer.
Du kan også stege flæskestegen i 40 minutter ved 180 grader, og derefter tjekke kernetemperaturen med et stegetermometer. Kernetemperaturen skal være 65 grader.
Servering:Server flæskestegen med kartofler, brun sovs og grøntsager.Velbekomme!Her er nogle ekstra tips til at få en lækker og sprød flæskesteg i Airfryer:
Sørg for, at flæskestegen er helt tør uden på, inden du steger den. Dette vil hjælpe sværen til at blive sprød.
Skrab sværen med en kniv, inden salt og peber.
Skær eventuelt sværen i mindre stykker, så den bliver mere sprøde.
Pensl sværen med olie eller smør, før du steger den. Dette vil også hjælpe sværen til at blive sprød.
Lad flæskestegen hvile i 10-15 minutter, inden du skærer den ud. Dette vil hjælpe kødet til at blive mere saftigt.
Keyword Airfryer, flæskesteg, flæskesteg i Airfryer, flæskesteg med svær