Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
Instruction Images
Noter
Smaller
Normal
Larger
Grøn Madagascar Peber
Hvordan du klargøre din grønne Madagascar peber til sovsen
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Blødgøring
2
dage
d
Ret
Forberedelser
Køkken
Fransk
Equipment
1 Syltetøjsglad
Ingredienser
2
ps.
Peber Grøn Madagascar
1-2
dl
God rum eller Cognac
Sådan gør du
Hel posens indhold ned i et syltetøjsglas
Tilføj derefter rum og luk glasset tæt med låget.
Så skal peberkornene have lov til at stå og blive bløde og opsuge rum.
Noter
Tips til brug af blødgjorte grønne peberkorn
Blødgjorte grønne peberkorn kan bruges i en række forskellige retter, f.eks. salater, saucer, marinader og gryderetter.
De kan også bruges som topping på smørrebrød eller tapas.
Hvis du ikke har tid til at blødgøre peberkornene, kan du bruge dem i tørret form. Knus dem blot i en morter eller kværn inden brug.
Keyword
Grøn Madagascar Peber, Grøn pebersovs, Madagascar Pebersovs