En lækker Fried Chicken Burger – KFC Style er en burger med en sprød og velsmagende kyllingefilet, en cremet og smagfuld sauce, en lækker frisk salat. Kyllingefileten er det vigtigste element i en Fried Chicken Burger.
lade kyllingefileterne stå og trække i ½ liter Kærnemælk
Bland panko rasp, rasp, mel, salt, peber, paprika, hvidløgspulver og chilipulver i en skål.
Pisk 2 stk æg sammen med kærnemælk i en anden skål.
Dyp 2 stk kyllingefiletter i æggemassen.
Rul kyllingefileterne i krydderblandingen.
Varm olien op til 180 grader i en dyb pande eller frituregryde
Steg kyllingefileterne i 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune og gennemstegte.
Bland mayonnaiserne sammen
Smør Mayo-sauce på burgerbollerne.
Læg icebergsalaten på bunden af burgerbollen.
Læg kyllingefileterne på burgerbollerne.
Luk burgerne og servér.
Noter
For at gøre kyllingefileterne endnu mere sprøde, kan du lade dem trække i krydderblandingen i 30 minutter, før du steger dem.
Du kan også bruge en bageovn til at stege kyllingefileterne. Forvarm ovnen til 200 grader og steg fileterne i 15-20 minutter, indtil de er gennemstegte.