Denne opskrift er en lækker og nem måde at bruge medisterpølser på. I stedet for at stege medisterpølsen, Farsen presses ud af medisterpølsen og formes til boller, ned i kogene vand med karry, bouillonterning og salt.
Kog medisterpølse farsen i vand med karry, bouillonterning og salt.
Kog bollerne i det varme karryvand i ca. 10 minutter, eller indtil de er gennemkogte.
Karrysovsen
Smelt smørret i en gryde.
Tilsæt karrypulver, MSG, cayennepeber, salt og peber.
Tilsæt bouillonterningen og lad den smelte.
Tilsæt melet og rør, indtil det er glattere.
Tilsæt fløden og mælken og lad det koge op.
Lad sovsen simre i ca. 10 minutter, eller indtil den er tyknet.
Tilsæt citronsaft og kog i et par minutter mere.
Flyt bollerne over i sovsen med en hulske eller lignene
Noter
Tips:
Du kan også bruge anden type fars, f.eks. hakket oksekød eller kylling.
Hvis du vil have en mere krydret ret, kan du tilsætte mere karry eller cayennepeber.
Du kan også tilsætte andre grøntsager til karryvandet, f.eks. gulerødder, løg eller peberfrugt.
Resume:
Kog medisterpølsen farsen op i vand med karry, bouillonterning og salt.
Lav en opbagt sovs med smør, mel, bouillonterning, fløde, mælk, karrypulver, MSG, cayennepeber, salt og peber.
Tilsæt citronsaft til sovsen.
Server bollerne i sovsen med ris
Keyword Boller i karry, boller i karry bedste, boller i karry den bedste, boller i karry med et twist, Boller i karry med medisterfars, boller til boller i karry, boller til boller i karry opskrift, de bedste kødboller til boller i karry, Klassisk dansk ret, Lækker opskrift på boller i karry, Medisterpølser i karry, Nem opskrift på boller i karry, Velsmagende og nem ret