Fried Chicken Burger – KFC Style

Fried Chicken Burger – KFC Style

Kyllingefileten: Sprød udenpå, saftig indeni

En lækker Fried Chicken Burger i KFC-stil kræver en særlig behandling af kyllingefileten. Den skal være sprød udenpå og saftig indeni.

Til en autentisk KFC-style kyllingefilet anvendes en blanding af panko-rasp, almindelig rasp og mel, krydret med salt, peber og udvalgte krydderier, der giver kyllingefileten sin karakteristiske smag.

For at kyllingefileten bliver ekstra sprød og saftig, anbefales det, at man som det første lader den stå og trække i kærnemælk. 

Herefter dyppes den først i en æg- og mælkeblanding og rulles derefter i krydderiblandingen.

Efterfølgende steges kyllingefileten i varm olie, indtil den er gyldenbrun og sprød. Hvorefter den lægges på en rist, så den kan dryppe af.

Burgerens Samling og Nydelse

Når kyllingefileten er klar, samles burgeren.

En blød burgerbolle smøres med en cremet sauce, som indeholder en blanding af mayonnaise, og chili mayonnaise for lidt karakter.

Derefter placeres den knasende salat inden den lækre sprøde og saftige kyllingefilet placeres på toppen.

Syltede rødløg og syltede agurker kan også tilføje smag.

Resultatet er en udsøgt Fried Chicken Burger i KFC-stil med den perfekte balance mellem smag og tekstur.

Den gyldenbrune kyllingefilet bryder igennem den cremede sauce og den friske salat, og hver bid er en smagsoplevelse, der får smagsløgene til at danse af glæde.

Fried Chicken Burgerens Popularitet

Denne formidable Fried Chicken Burger i KFC-stil har vundet hjerter over hele kloden.

Den kombinerer enestående smag og tekstur på en måde, der tilfredsstiller enhver sulten sjæl.

Den har også en universel appel, der går ud over alder og kulturer, og den serveres ikke kun på KFC-restauranter, men findes også i mange burgerjoints.

Så uanset om du nyder din Fried Chicken Burger på en hyggelig café eller derhjemme i dit eget køkken, er det en skøn oplevelse, der er værd at sætte tid af til.

Så lad os hylde denne ikoniske sandwich, der fortsætter med at bringe glæde og folk sammen i en fælles kærlighed til god mad.

Fried Chicken Burger

Fried Chicken Burger – KFC Style

En lækker Fried Chicken Burger – KFC Style er en burger med en sprød og velsmagende kyllingefilet, en cremet og smagfuld sauce, en lækker frisk salat. Kyllingefileten er det vigtigste element i en Fried Chicken Burger.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Hovedret
Køkken Amerikansk
Antal 2 Personer

Ingredienser
  

  • ½ liter Kærnemælk
  • 2 stk kyllingefiletter
  • 1/2 dl Mel/Rasp blandet mel og rasp
  • 1/2 dl Panko Rasp
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk paprika
  • 1/2 tsk chilipulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 2 stk burgerboller
  • 2 spsk Mayonnaise
  • 1 spsk Chili-Mayonnaise
  • 2 blade Icebergsalat
  • 2 stk æg
  • 1/2 dl mælk
  • 2 dl Vindruekerne olie

Sådan gør du
 

  • lade kyllingefileterne stå og trække i ½ liter Kærnemælk
  • Bland panko rasp, rasp, mel, salt, peber, paprika, hvidløgspulver og chilipulver i en skål.
  • Pisk 2 stk æg sammen med kærnemælk i en anden skål.
  • Dyp 2 stk kyllingefiletter i æggemassen.
  • Rul kyllingefileterne i krydderblandingen.
  • Varm olien op til 180 grader i en dyb pande eller frituregryde
  • Steg kyllingefileterne i 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune og gennemstegte.
  • Bland mayonnaiserne sammen
  • Smør Mayo-sauce på burgerbollerne.
  • Læg icebergsalaten på bunden af burgerbollen.
  • Læg kyllingefileterne på burgerbollerne.
  • Luk burgerne og servér.

Noter

  • For at gøre kyllingefileterne endnu mere sprøde, kan du lade dem trække i krydderblandingen i 30 minutter, før du steger dem.
  • Du kan også bruge en bageovn til at stege kyllingefileterne. Forvarm ovnen til 200 grader og steg fileterne i 15-20 minutter, indtil de er gennemstegte.
Velbekomme!
Keyword chicken burger, Dybstegt kylling, Friedchicken, Kyllingeburger


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering