Vores favoritter på YouTube inden for madlavning, køkken og blog-opstart.
Madlavning er en kunst, der kan være både udfordrende og givende. Hvis du er på udkig efter inspiration til at forbedre dine madlavningsfærdigheder, er YouTube et godt sted at starte. Der findes mange dygtige YouTubere, der har kanaler, som omhandler mad, køkkeneksperimenter og alt hvad dertil hører, og de deler glædeligt ud af deres viden og ekspertise.
Her er 6 af de bedste madlavning YouTubere, som du bør tjekke ud:
Sous Vide Everything

Sous Vide Everything er en YouTube-kanal, der er dedikeret til sous vide madlavning. Kanalen drives af Gustavo Tosta, en brasiliansk-amerikansk kok og madblogger.
Sous vide er en teknik, der involverer at tilberede mad i vakuumpakket pose i vandbad ved en konstant temperatur. Sous Vide Everything-kanalen lærer dig alt, hvad du skal vide om sous vide madlavning, fra grundlæggende tips og tricks til avancerede teknikker.
Guga er en dygtig kok og madblogger, der har en passion for sous vide madlavning. Han er kendt for sine informative og underholdende videos, der lærer dig, hvordan du laver lækker og velsmagende mad med sous vide.
Sous Vide Everything-kanalen har over 1,3 millioner abonnenter, og den er en af de mest populære sous vide-kanaler på YouTube. Kanalen er en god ressource for alle, der er interesserede i at lære om sous vide madlavning.
Her er nogle specifikke ting, som jeg roser Sous Vide Everything for:
- Kanalen er informativ og underholdende. Guga er en vandvittig dygtig formidler, der gør det sjovt at lære om sous vide madlavning.
- Kanalen er omfattende. Guga har lavet videos om sous vide madlavning af alle slags kød
- Kanalen er inspirerende. Guga er en passioneret kok, der elsker at dele sin kærlighed til mad med verden.
Hvis du er interesseret i at lære om sous vide madlavning, er Sous Vide Everything en god ressource. Kanalen er en god måde at lære alt, hvad du skal vide om sous vide, fra grundlæggende tips og tricks til avancerede teknikker.
Guga Foods

Guga Foods er en YouTube-kanal, der er dedikeret til eksperimenterende madlavning. Kanalen drives af Gustavo Tosta, en brasiliansk-amerikansk kok og madblogger.
Guga er født i Brasilien, men han voksede op i Miami, Florida. Han har en passion for mad, og han elsker at eksperimentere med nye teknikker og ingredienser.
Gugas videos er fyldt med sjove og underholdende madprojekter. Han har lavet alt fra at grille en 200-punds bøf til at lave en kage med 100 lag.
Guga er en populær YouTuber, og hans kanal har over 7 millioner abonnenter. Han er en inspiration for alle, der elsker madlavning og er nysgerrige på at prøve nye ting.
Her er nogle af Gugas mest populære videos:
- 110 oz GIANT STEAKS, Grilled vs Butter Poached, Flintstone Steak
- 60 Days DRY-AGED BRISKET Experiment
- 100 Layers of Cake
- Gigabite Burger
- BBQ Ribs on a Jet Engine
Guga er også forfatter af bogen “Guga: Breaking the Barbecue Rules”. Bogen er en guide til at grille perfekt kød.
Guga er en passioneret kok og madblogger, der er dedikeret til at dele sin kærlighed til mad med verden. Hans videos er sjove, underholdende og lærerige, og de er en inspiration for alle, der elsker madlavning.
Ethan Chlebowski

Ethan Chlebowski er en kok og madskribent, der har over 2 millioner abonnenter på sin YouTube-kanal. Hans videos er fyldt med velsmagende og nemme opskrifter.
Chef Jean-Pierre

Chef Jean-Pierre Bréhier er en fransk kok, tv-personlighed, kogebogsforfatter og YouTuber. Han er født i Aix-en-Provence, Frankrig i 1952.
Jean-Pierre begyndte sin kulinariske karriere i en alder af 14 år, da han begyndte at arbejde som kok i sin fars restaurant. Han flyttede til USA i 1975 for at studere madlavning på Culinary Institute of America. Efter sin uddannelse arbejdede han på en række restauranter i New York City, herunder Le Cirque og The Four Seasons.
I 1982 åbnede Jean-Pierre sin egen restaurant, Jean-Pierre, i New York City. Restauranten var en succes, og den blev kåret til en af de bedste i byen. Jean-Pierre drev restauranten i 22 år, indtil han solgte den i 2004.
I 2005 begyndte Jean-Pierre at arbejde som madskribent og tv-personlighed. Han har skrevet tre kogebøger, og han har været gæst på en række tv-programmer, herunder The Today Show og The Food Network.
I 2012 startede Jean-Pierre sin YouTube-kanal, Chef Jean-Pierre. Kanalen har over 1,4 millioner abonnenter, og den er en af de mest populære madkanaler på YouTube. Jean-Pierres videos er kendt for at være informative og underholdende, og han deler altid tips og tricks til at forbedre dine madlavningsfærdigheder.
Jean-Pierre er en passioneret kok, der er dedikeret til at dele sin kærlighed til mad med verden. Han er en inspiration for alle, der elsker at lave mad.
Her er nogle specifikke ting, som jeg roser Chef Jean-Pierre for:
- Han er en dygtig kok, der laver velsmagende og autentiske franske retter.
- Hans videos er informative og underholdende, og de lærer dig alt, hvad du skal vide om at lave fransk mad.
- Han er en inspiration for alle, der elsker fransk mad.
Hvis du er interesseret i at lære at lave fransk mad, er Chef Jean-Pierre en god ressource. Hans videos er en god måde at lære alt, hvad du skal vide om at lave fransk mad fra en af de bedste kokke i verden.
Joshua Weissman

Joshua Weissman er en amerikansk YouTuber, kogebogsforfatter og berømthedskok. Han er kendt for sine informative og underholdende madlavningsvideoer, som dækker en bred vifte af emner, fra grundlæggende madlavningsfærdigheder til avancerede kulinariske teknikker.
Weissmans videoer er også populære for deres humor og hans engagerende personlighed. Weissman startede sin YouTube-kanal i 2012, og den har siden da samlet over 5 millioner abonnenter.
Han har også udgivet to kogebøger, “Joshua Weissman: An Unapologetic Cookbook” (2021) og “Joshua Weissman: An Unapologetic Cookbook Volume 2” (2023).
Weissman har optrådt i en række tv-shows, herunder “Iron Chef America”, “Good Mythical Morning” og “The Food Network”. Han har også været med i publikationer som The New York Times, The Wall Street Journal og Bon Appétit.
Weissman er en passioneret kok og pædagog. Han er engageret i at lære sine seere at lave lækker mad, og han inspirerer dem til at eksperimentere i køkkenet. Han er også en stærk fortaler for bæredygtig og etisk madpraksis.
Her er nogle af de ting, jeg beundrer ved Joshua Weissman:
- Hans videoer er informative og nemme at følge, og han deler altid nyttige tips og tricks.
- Han brænder for mad og madlavning.
- Hans entusiasme smitter, og han inspirerer sine seere til at elske mad lige så meget, som han gør.
- Han kommer altid med nye og interessante opskrifter, og han er ikke bange for at eksperimentere i køkkenet.
- Han er ærlig omkring sine fejl og fiaskoer, og han opfordrer sine seere til at lære af dem. Weissman er et værdifuldt aktiv for den kulinariske verden.
- Hans videoer, kogebøger og tv-optrædener har været med til at inspirere en ny generation af kokke.
Vito Iacopelli

Vito Iacopelli er en fantastisk pizzakok og madskribent, der har over 1,5 millioner abonnenter på sin YouTube-kanal. Hans videos er fyldt med italienske opskrifter.
Chris Young

Chris Young er en kok og madskribent, der har over 1 million abonnenter på sin YouTube-kanal. Hans videos er fyldt med amerikansk mad.
Chris er født og opvokset i USA. Han har en passion for madlavning, og han elsker at lave klassiske amerikanske retter.
Chris’ videos er informative og underholdende. Han forklarer grundigt, hvordan man laver sine opskrifter, og han deler altid tips og tricks til at forbedre dine madlavningsfærdigheder.
Chris er en populær YouTuber, og hans kanal er kendt for sine sjove og underholdende videos. Han er en inspiration for alle, der elsker amerikansk mad.
Her er nogle af Chris’ mest populære videos:
- The Best Fried Chicken Ever
- The Perfect Burger
- Mac and Cheese from Scratch
- Tacos al Pastor
- Chocolate Chip Cookies
Chris er også forfatter af bogen “The Modern American Kitchen”. Bogen er en guide til at lave klassiske amerikanske retter.
Chris er en passioneret kok og madskribent, der er dedikeret til at dele sin kærlighed til mad med verden. Hans videos er en god måde at lære at lave klassisk amerikansk mad på.
Her er nogle specifikke ting, som jeg roser Chris Young for:
- Han er en dygtig kok, der laver velsmagende og autentiske amerikanske retter.
- Hans videos er informative og underholdende, og de lærer dig alt, hvad du skal vide om at lave klassisk amerikansk mad.
- Han er en inspiration for alle, der elsker amerikansk mad.
Ros til disse YouTubere
Disse YouTubere er alle dygtige kokke og madskribenter, der deler deres viden og ekspertise med verden. De er en inspiration for alle, der elsker madlavning.
Her er nogle specifikke ting, som jeg roser disse YouTubere for:
- Sous Vide Everything er en fantastisk ressource for alle, der er interesserede i sous vide madlavning. Kanalens videos er informative og underholdende, og de lærer dig alt, hvad du skal vide om sous vide.
- Guga Foods er en kreativ og innovativ kanal. Gugas videos er altid sjove at se, og de giver dig nye ideer til madlavning.
- Ethan Chlebowski er en dygtig kok, der laver velsmagende og nemme opskrifter. Hans videos er en god måde at lære at lave mad på, selvom du ikke er en erfaren kok.
- Chef Jean-Pierre er en autentisk fransk kok, der deler sine klassiske franske opskrifter med verden. Hans videos er en god måde at lære om fransk madlavning på.
- Joshua Weissman er en ambitiøs kok, der laver avancerede og kreative madprojekter. Hans videos er en god måde at lære nye teknikker og ingredienser på.
- Vito Iacopelli er en passioneret kok, der deler sine italienske opskrifter med verden. Hans videos er en god måde at lære om italiensk madlavning på.
- Chris Young er en traditionel kok, der deler sine amerikanske opskrifter med verden. Hans videos er en god måde at lære om amerikansk madlavning på.
Hvis du er interesseret i madlavning, bør du tjekke disse YouTubere ud. De er alle en inspiration for alle, der elsker mad.
Blog with Ben

Vores Madblog er kommet til ved hjælp af Ben
Ben har en YouTube kanal som hedder @blogwithben. Ben har over 30.000 følgere på sin kanal, hvor han hjælper andre med at starte deres WordPress blog.
Vi kan varmt anbefale Ben, følg med i hans videoer hvor han guider dig igennem processen med at skabe en blog. Du kan og besøge Ben på hans hjemmeside https://www.blogwithben.com/