Skinkesalat – en klassiker i nye klæder

Skinkesalat er en klassisk dansk salat, der er lavet af hakket skinke, mayonnaise, salt og peber. Salaten er nem at lave og er et populært valg til frokost, aftensmad eller som snack.
Skinkesalaten har en mild og cremet smag, der er perfekt til at komplimentere andre ingredienser. Den kan serveres på brød eller knækbrød, eller bruges som fyld i sandwiches eller wraps.
Skinkesalat er en alsidig salat, der kan tilpasses efter smag. Du kan f.eks. tilsætte finthakket rødløg, agurk, nødder eller kerner for at give salaten mere smag og fylde.
God fornøjelse!

Skinkesalat
Skinkesalat er en klassisk dansk salat, der er lavet af hakket skinke, mayonnaise, salt og peber. Salaten er nem at lave og er et populært valg til frokost, aftensmad eller som snack.
Ingredienser
- 400 g kogt skinke i strimler
- 1 dl mayonnaise
- Salt og peber Smag til
Sådan gør du
- Bland skinke, mayonnaise, salt og peber i en skål.

- Stavblænd alle ingredienserne til du får en fin ensartet skinkesalat.
- Smag til med salt og peber efter behov.

- Server skinkesalaten på brød, knækbrød eller i en wrap.

Noter
Tips:
- For en mere cremet salat kan du tilsætte 1 spsk creme fraiche eller 1 æggeblomme.
- For en mere syrlig salat kan du tilsætte 1 spsk citronsaft eller 1 tsk eddike.
- For en mere krydret salat kan du tilsætte 1/2 tsk paprika, 1/4 tsk chilipulver eller 1/4 tsk hvidløgspulver.
- Du kan yderligere tilsætte finthakket rødløg, agurk, nødder eller kerner for at give salaten mere smag og fylde.
